به گزارش خبرنگار مهر در زنجان، اباصلط سیاح، صبح چهارشنبه در سومین نشست کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی، از پالایش و نظارت بهداشتی دقیق و نوع سموم در زمین های کاشت سبزیجات و صیفی جات جنوب استان خبر داد و افزود: با نظارت و هدایت جهاد کشاورزی، در حاشیه زنجانرود و وجود آب فاضلاب روستایی، دیگر در زمین های جنوب استان سبزیجات و صیفی جات کشت نمی شود.
سیاح با اشاره به اینکه زمین های کشاورزی با هدایت و نظارت دولتمردان به بخش خصوصی واگذار شده است، گفت: با برنامه ریزی دقیق و سیاست گذاری دولت برای تقویت کشاورزان، بیش از 84 هکتار از زمین های کشاورزی با بیش از 100 نوع کود تغذیه می شود.
وی خاطر نشان کرد: متوسط مصرف کود شیمیایی در کشور برای 180 کیلو در هکتار 110 کیلو است، اما استفاده استان از کود شیمیایی و سموم برای افزایش محصولات کشاورزی بسیار اندک بوده است.
معاون سیاسی و امنیتی استاندار زنجان ادامه داد: بخش کشاورزی زنجان توانست با هزینه 800 میلیارد تومان برای 46 هزار تن کود و سموم، مصرف کود را به نصف کاهش دهد.
سیاح با تاکید براینکه برای تهیه آب شرب و آشامیدنی برای سلامت مردم در دورترین مناطق روستایی هیچ مشکل و محدودیت مالی و اعتباری وجود ندارد اظهار داشت: با استفاده از آزمایشگاه های سیار و دستگاههای بسته بندی آب، مشکلات مناطق روستایی دور دست پیگیری می شود و در زمینه جداسازی آب شرب و آب بهداشتی سرمایه گذاری های لازم انجام شده است.
وی با تشکر از همه دست اندرکاران و پزشکان در خصوص کاهش مرگ نوزادان یک تا 59 ماهه گفت: سال گذشته کاهش چشمگیر فوت نوزادان در مقایسه با استان های دیگر را شاهد بودیم.
معاون سیاسی و امنیتی استاندار زنجان تصریح کرد: مسئولان استان باید برای توسعه و پیشرفت همه جانبه استان به دور از هرگونه حاشیه سازی در خدمت مردم باشند.
نظر شما